Sunday, April 22, 2007

Dödsmarschen

Jag tror SCOs olika rättshaveristäventyr mot IBM och Novell en dag, när de är över, kommer kallas för Dödsmarschen eller något liknande.

Domaren i båda fallen (det är samma alltså) har beordrat att SCO v. Novell ska gå till rättegång först - helt enkelt för att om Novell vinner försvinner en framtida rättegång mot IBM automagiskt. Oddsen för att Novell vinner har nu ökat dramatiskt.

Den senaste salvan i SCO v. Novell (från Novell) lär svida rejält för SCO som för 4(!) år sen stämde IBM och senare stämde Novell. Det är ord och inga visor!

Det går inte mycket bättre för dem i SCO v. IBM. SCO blev på ett bräde av med nästan all sin "bevisföring" eftersom den inte var specifik nog och för att de drog fram det ur rockärmen efter att de skulle presenterat alla bevis. Nu försöker SCO smyga in sakerna i rättstvisten igen bakvägen på flera sätt men jag litar på att domaren är bekant med SCOs lömska taktik vid det här laget och att de inte lyckas.

Det var länge sen man såg början på slutet för SCO i de här affärerna men de är mästare på att dra ut på saker och ting och just det tror många är strategin.

No comments: